Доставка

Цената на доставката е 3.5 лв. до офис на Еконт и 6 лв. до адрес в цялата страна. При поръчка над 35 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Доставката се осъществява с куриер на фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС на посочения от вас адрес до 13:00 за населени места с офис на куриера и до края на работния ден за всички останали населени места. Ако няма да сте на адреса и във вашето населено място има офис на Еконт, то при поръчка в празното поле за коментари може да посочите, че желаете пратката да се достави до офис на Еконт. Може да посочите конкретен офис или според адреса ви, ние ще го изпратим до най-близкия ви такъв. 

Населените места, които се обслужват и дните, през които това се осъществява може да намерите на www.econt.com в раздел офиси и график. Най-отдолу на страницата може да изтеглите файл с пълно описание на населените места и дните на обслужване. Ако не намирате вашето населено място там, моля свържете се с нас. Ще направим всичко възможно да намерим начин да ви изпратим желаните от вас продукти.

Поръчки направени до 14:00 се подават на куриера същия работен ден. Направените след този час, се подават на следващия ден. Времето за доставка е 1-2 работни дни след подаване на пратката на куриера за населените места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС, а за останалите в зависимост от графика на посещения в другите населени места. Поръчки направени в петък след 14:00, събота и неделя се предават на куриера в понеделник. 

Ако желаете да върнете закупени от нашия сайт продукти, моля свържете се с нас по един от посочените в сайта начини.

Плащане

За момента може да заплатите само при получаване на продуктите посредством наложен платеж.